Ny vecka och pappa har börjat om att jobba

Så var det Måndag igen och veckorna bara flyger iväg känns det som. Det enda tråkiga med denna måndag är att pappa Chrille var tvungen att börja om och jobba idag :-( Inge kul alls tyckte vi att det var när han åkte iväg kl 4 i morse. Men han hade kort dag idag så han var hemma just efter 12 :-)

Idag har vi inte gjort många knop alls då jag är jätte förkyld och har haft en liten feber topp på 38 grader idag också. Leo vaknade kl 07.15 och då var det matdags efter det så åt jag frulle och sedan lade vi oss i sängen igen för lite morgonmys. Vi somnade dock bägge två och vaknade av att telefonen ringde vid 11 tiden. Riktigt skönt att sova en stund till var det. Sedan kom pappa hem å då gjorde vi lite lunch och svärmor kom förbi en snabbis. Sen har vi inte gjort så mycket alls. Tagit fot och handavtryck på en deg som vi fick av Bodengänget när vi var där i Lördags! TACK SÅ MYCKET! Nu ska den bara in i ugnen och gräddas och sedan ska vi framkalla ett fint kort på hjärtat så vi kan sätta fram det i bokhyllan :-)

Nu e pappa ute och går med Leo och Ginza och jag har tagit en alvedon och ska vila en stund innan grabbarna och lillan är tillbaka!

Kommentarer
Postat av: Mia

Ja alltså han är ju riktigt fin och jag trivs att prata med honom. Sen vet man ju aldrig han kanske inte vill ha mej haha

2009-05-18 @ 19:51:51
URL: http://miaochbarna.blogspot.com
Postat av: Dippan

Ja visst är det trist när dom börjar jobba, fast du har det bra han är ju mycket hemma ändå...innan davve skulle komma hem efter tolv....snarare efter tolv på natten

2009-05-20 @ 08:24:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0