Äntligen Helg

Så var det ätnligen helg och jag tänkte verkligen sova ut. Vaknade kl 06.55 och var som rätt så pigg. Somnade dock om till kl 08.30. Det är nog bara att inse att man håller på att vara gammal. Man somnade innan kl 23 på kvällarna och vaknar tidigt på morgonen. Dock är det rätt så skönt att vakna tidigt då har man ju som hela dagen framför sig.

Idag så ska vi strax åka på en liten shopping tur upp på Solbacken. Ska handla hundmat och lite prylar på Arken och sedan ska vi kolla om en ny våg på Jula då våran har gått sönder

Igår kväll var en riktigt mysig kväll. Middag på Tatung med Karin och Chrille. Sedan mys i soffan med lite godis och Idol. En helt okej fredagkväll.

Ikväll så är det tjejfest hos chefen i Piteå. Det ska bli riktigt riktigt kul. Jag är ju den eviga chaffören nu för tiden men det gör jag sååå gärna :-)

KRAM KRAM

Ultraljud

Idag fick vi det efterlängtade papperet om när vi ska få komma och se på det lilla livet.
Inte förrän 20/11... känns som en evighet dit. Jag kommer att vara i vecka 19 /18+2). Jag har varken fått se ngt tidigare eller fått lyssna på hjärtljuden. Jag vet inte ens om det lever fortfarande.. Ååå jag blir sååå ledsen.. Ska man måste slåss för att ens få veta om det lever ngt i mig fortfarande?? Jag vet ju inte ens om det har levat ngt överhuvudtaget där. Jag har bara mått illa och mått illa och haft ont i pattarna.
Usch så ledsen man kan bli....

Näsblod

Brukar aldrig aldrig blöda näsblod. Men idag då bara kom det och inte lite. Hann bli lite rädd. med tanke på att jag jobbat en hel del de sista två dagarna och är rätt så trött och slut. Det tillsammans med min graviditet kanske inte är det den bästa lösningen. Tydligen så har man lättare att få näsblod också när man är gravid så det kändes som en liten lättnad än att bara tro att jag stressar för mycket. Det konstiga är att jag känner mig inte stressad alls. Har ett obehaligt lugn över mig själv och har haft det i några veckor nu. Speciellt på jobbet. Men jag skulle nog inte må så illa av att trappa ner liet känner jag själv så i helgen och till veckan och för resten av tiden så ska jag sätta mig själv i fokus och att vila vila vila.

Ny blogg

Ska göra ett nytt starkt försök att försöka blogga lite mer. Har ju blogg på min hemsida också men där bloggas det mest om Lillan. Denna blogg kommer väl mest att handla om allt som händer i mitt liv utöver det. Vilket är rätt så mycket just nu.
Denna vecka kunde ju ha börjar lite bättre än vad den gjorde igår- Måndag mogron och man inser att man jobbar sent hela veckan, det gör dagen inte bättre precis. Men det är tur att jag har arbetskamrater som kan göra dagarna mindre långa och väldigt väldigt roliga:-)

Bye Bye

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0