REKORD!!

Detta är nog bloggrekord för mig! :-) 2 ggr på en och samma dag hihi

Iafton har vi varit på första föräldragrupps träffen. Det var rätt så intressant. Man kände igen en del folk och i våra lillan diskussionsgrupp var det vi och 2 andra par. I båda paren fanns småsyskon till barndomsvänner som jag e uppvuxen med haha. Det var som lustigt. Dock har jag ju även min Malin med i samma grupp , men hon kunde inte komma ikväll.

Sen vi kom hem så lagade chrille god middag och sedan dess har jag bara slöat här framför datorn.Chrille den hårt arbetade mannen som stiger upp 03.30 denna vecka har just lagt sig för att hinna få några timmars sömn. Han brukar sova närhan kommer hem från jobbet men det hanns som inte med idag så han får göra en tidig kväll han.

Själv så tänker jag spenadera en liten stund till här sedan slänga mig och läsa boken jag började läsa igår. Tror den kan vara riktigt riktigt bra

By the way: Vecka 29 (28+0) idag :-) 
Arbetsdagar kvar: 35 st :-)

BYE BYE


Förlåt!!

Förlåt förlåt alla som läser att jag e sååå grymt kass på att uppdatera. Ska verkligen försöka blir bättre på det jag lovar!!

Iafton ska vi på första föräldragruppen kl 16. Det ska bli riktit intressant och kul! Synd bara att Malin inte kan komma ikväll! Men man kanske känner ngn ändå!!

Magen den växer och gror. Ska försöka ta ngt kort och lägga upp här baar jag får tummen ur :-)

Skiver mer ikväll då vi kommer hem :-))

KRAM

Ny arbetsvecka väntar

Å jag börjar längta mer och mer till den 13 mars :-)

Idag har det inte gjorts många knop. Har sovit grymt dåligt i natt. Var vaken mellan 3-6 och trodde aldrig att det skulle bli slut med snor i näsan. Jag fattar inte hur fruktansvärt mycket som kan finns!! Var finns allt??? Så början av dagen sovdes det mest. T o m Ginza tog en REJÄL sovmorgon. Sedan åkte vi till mamma och pappa i Ostvik och käkade middag och spelade Wii då vi blivit en riktigt Wii galen familj!! Jag försökte spöa pappsen i baseboll men det gick inge bra alls. Bowlingen vann Chrille och där kom jag sist!! Sedan avslutade vi kvällen med lite sällskapsspel innan vi packade oss hemåt.

Just nu sitter jag och väntar på att min sambo ska slita sig från teven och komma och kolla på bebisnamns listan som jag gjort och säga vad han tycker :-) Jag har ju egentligen inget att säga till om då vi har en lite deal om bebisens namn. Min högsta önskan är att barnet ska få mitt efternamn Byström då jag vill föra det namnet vidare och få släkten att leva vidare. Det kommer jag att få också dock ska Chrille bestämma förnamnet vilket är helt OK för mig! Han har bra smak :-))

Nää nu blir det sängen så man orkar med morgondagens jobb BYE BYE


Äntligen helg!

Besöket hos Bm gick jätte bra. Hjärtljuden låg på 138-144 så de e fortfarande låga :-) MItt blodtryck låg på 132/75 och sedan surrade vi mest om hur jag mått sista tiden och så. Å jag mår verkligen super nu förrutom den där jäkla förkylningen som vägrar släppa

Men nu e det snart helg!!! Å jag ska bara vila vila vila vila och umgås med min sambo :-)

Nu ska jag strax sluta jobba här och bege mig till Kåge för att jobba Holken

KRAM KRAM

Ledig

Så var man inne på den absolut sista lediga dagen mitt i en vecka så där. Har inte varit såå mycket ledig men i alla fall de röda dagarna + idag då för jag jobbade helgen som var.

Här hemma så är vi alla sjuka. Chrille har legat hela helgen med jätte hög feber och hosta. Jag har klarat mig hyfsat ändå förrutom att jag har blivit tät i näsan. Men febern och hostan verkar jag ha hittills ha klarat mig undan.

Idag har vi inte gjort så många knop alls. Jag och Ginza tog igen lite sömn efter att Chrille gick och la sig i vardagsrummet i morse. T o m Ginza var knäckt efter allt hans hostande inatt. Men nu har han fått meducin så jag hoppas vi får sova allihopa i natt. Natten till idag fick jag ett gallstensanfall det värsta på läänge och ingen medicin hade jag hemme heller. Som tur var så hjälpte det md samarin och novalucol. Men nu har även jag inskaffat medicin och det är nog lika bra det för det känns som det är på väg tillbaka. Vet att BM sa att dessa besvär kunde bli värre nu när jag e gravid men detta är första hittills så man ska väl ändå vara nöjd.

Imorron så är det dags för besök hos BM igen. OJ vad jag längtar!! ATt få höra hjärtljuden och denna gång funderar jag på att spela in de :-) De är såå MÄKTIGT!! Känner sparkar nu varje dag och det är sååå mysigt!! Har som så smått börjat inse vad man gett sig själv in på. Inte länge kvar nu och det ska bli sååå spännande!!!
 
En bild på vårat underverk!


Våran skrutt

RSS 2.0