Ny blogg adress!!!

Har flyttat min blogg så numera finns den på:

familjenbystrom.blogspot.com

Mysig helg!

Det har varit en mega mysig helg! I fredags så åkte vi till Ostvik vid 13 tiden och fikade med mamma och morfars! Sedan så skulle jag och jobba på Kåge badet med Holken då det var skolavslutning! Det var huuur kul som helst!!! Leo var hos sin morfar och mormor och det hade gått såå bra. Han e såå snäll och det kändes att lämna honom kan jag lova men det känns skönt att han är så snäll och inte så grinig av sig! :-)
Jobbade ända till 23.30 sedan åkte jag och hämta Leo och sedan åkte vi hem och sovde såå gott bägge två!

Lördagen tog vi oss en sovmorgon. Jag steg inte upp förrän typ 11 det var verkligen behövligt! Efter ett stunds mys med Leo och Chrille så åkte vi till Moster Jenny & Danne i Burträsk! När vi kom dit så sov Leo så han fick ligga ute i vagnen på deras balkong och sova. Killarna fick spela lite X-box och jag och syster lirade lite poker! Sedan åkte vi och handla till middagen. Killarna gjorde tacos och det blev såå gott! Sedan avslutade vi kvällen med en film och lite gotta! En riktigt trevlig kväll!

Söndag så tog vi en liten sovmorgon också till 10. Sedan ville Chrille åka in på Claes Ohlsson och så upp på Jula. Mamma och pappa skulle också till stan så vi bestämde träff på Jula med de och sedan skulle vi fika på Ica Maxi. Blev så att vi följde med de hem och de bjöd på middag också! Ungsstekt Lax, potatis och romsås! *MUMS*. Vi spelade lite kort på altan där och sedan var det dags att åka hem då Chrille jobbar fm i veckan och måste stiga upp före skammen!

Idag så vaknade Leo först vid 03.30 och ville ha mat sedan sov han till 8 tiden. Gav han mat då och låg kvar och myster i sängen Både jag och han somnade om och vaknade av att pappa Chrille ringde vid 10 tiden och undrade om vi kunde hämta han och Anders på jobbet då han som kör i veckan var tvungen att åka hem! Så vi gjorde oss i ordning och åkte iväg till Boliden! På vägen hem sprang jag in och hämta smycket jag fick i morsdagspresent! Det var sååå fint.

Sedan har vi även hunnit med Leos 6 veckors läkarundersökningen idag. Allt såg såå bra ut och han bara växer och växer! Nu väger han 4650 g och är 57,5 cm! Mammas lille kille!
Sedan har vi planerat lite inför dopet. Prästen jag vill ha kunde ínte varken 15 eller 26 augusti så vi har gett ett sista datum som förslag 12 sept. Kan han inte då heller får vi helt enkelt ta en annan präst. Ville inte ha dopet allt för sent heller!

Nu har Leo just somnat i sin säng och jag sitter och väntar på att hämta Moster Jenny på jobbet då hon ska sova hos oss i natt! :-) Sen blir det Kåge och husvisning och sedan blir det mys med Moster!


Snart helg

Idag så tog vi en liten sovmorgon och myste heeela familjen! Mega mysigt var det och Leo var såå nöjd och låg och log åt oss när vi busade med honom! Det händer verkligen fort i deras utveckling nu och det händer små saker varje varje dag! Till slut när kl var 11 så fick jag mig upp ur sängen. Gjorde i ordning Leo och så gick jag och han på Coop för att storhandla. Chrille och Ginza tog bilen för att rymma allt vi skulle handla.
Efter Coop så gjorde Chrille lunch som vi åt medans Leo låg ute i vagnen och sov. Efte det började dagens träningpass. Vi skulle prova Wii Active båda två. Jäklar vad det var jobbigt! Känns redan nu i låren och då kan man ju bara undra hur jag kommer att känna mig i morron! Men jag rekommenderar det starkt! Det är värt varje krona!

Sedan var Chrille tvungen att åka och jobba och då myste jag och Leo på här hemma. Sen tog jag vagnen och gick en sväng med honom innan vi skulle till Lotta på Tupperwareparty! Det var super duper trevligt hos henne! Leo var jätte snäll och somnade som en stock i Lottas famn :-) å han sover fortfarande men borde vakna strax för lite käk tycker ja!. Efter Tupperwareparty som var över så satt vi och surrade en bra stund hos Lotta. Jag, hon, en Frida å så en tjej som jag missade namnet på men det var två riktigt trevliga tjejer de också :-)! Insåg att jag och Lotta måste träffas oftare och surra. Vi är ju i princip nästan grannar så det är ju lätt att bara snippa förbi :-)!

Idag hamnade stegräknare på 5892 steg och 4,24 km. Bör tilläggas att den var inte på under Active passet :-)

TUSEN tack för ikväll Lotta!

Shopping på stan

Idag har vi varit på stan och shoppat med Malin å Theo, Malin å Wilmer och Emma och Saga. en riktigt trevlig dag. Började med att gå in till stan jag och Leo. Hann förbi syster på jobbet en stund och mysa med henne :-) Sedan träffade jag upp tjejerna på Ck och då började shoppingronden! Köpte ett Wii Active så nu ska det börja tränas. Sedan blev dte en 16 gb minneskort för att föra över lite kort på Leo på, ett linne och en pullover som jag ska ha på Lanternan.Sedan åt vi lunch på subwya *MUMS' Sedan kom Malin på just när jag skulle börja gå hem att vi måste ju köpa biljetter till Lanternan förköp. Som tur va kom min lilla hjärna ihåg att köpa till Lina också *HEJJA LINDA :-)*
Sedan hann jag förbi en snabbis på kundtjänsten också för att hälsa på alla. MYCKET trevligt! Saknar inte att jobba men saknar min underbara arbetskamrater mega massor kan jag lova.

Sedan gick jag och en sovandes Leo hem. När vi kom hem så begav vi oss till Ostvik där vi bjöds på god middag. Sedan fick Ginza sig ett riktigt träningspass på klubben medans Leo var med morfar och mormor. Snacka om en tjej som var nöjd! Hon gick super bra och var såå glad att matte ägnade lite tid åt henne :-)
Väl tillbaka hos mamma och pappa blev det lite kortspel med mamma och mormor och Leo myste på med morfar innan vi åkte hem

En helt jätte mygsig dag! Nu väntar jag bara på att Chrille ska komma hem så jag får visa kläderna jag köpt idag!

Stegräknaren hamna idag på: 13287 steg och 9,56 km :-D

KRAM PÅ ER!

En riktigt mysig dag

Idag har vi haft en mega skön dag. Började med att gå morgon prommisen med Chrille, Leo och Ginza till Forslunds där Chrille skulle köpa en GPS. Sedan därifrån vidare till Elgiganen för att kolla på ett Wii Active men de har inte fått in ngt än :-( Sedan gick vi hem och så stötte vi på Chrilles mamma just utanför våran dörr. blev så vi bjöd henne på lunch. Chrille gjorde en mega god pannkaka och jag passade på att göra en sockerkaka innan äggen skulle bli för gamla. Efter lunchen så hjälpte jag Chrille med hans GPS ngt som skulle laddas ner från internet inte Chrilles starka sida kan ja lova :-)

Vid 14.30 tiden så somnade Leo i vagnen så då rulllade jag ut den på baksidan och där sov han såå sött fram till 18.15. Då vaknade han och var såå hungrig. Gav honom mat sedan så kom gänget från Holken. Frida, David, Kim och Tobbe och vi skulle planera inför skolavslutningskvällen på lördag lite bus. Riktigt roligt var det. Vid 21 tiden kom Emelie också och hjälpte oss att spåna. Leo har sovit till och från hela kvällen och nu är han kvällsmatat och sover så sött i sin säng! Vi har helt enkelt haft en mycket bra dag idag! Hoppas bara på en lika bra natt. Bra nätter har vi alltid å så länge han sover på nätterna är jag nöjd!

Imorron är det tjejdejt på stan med brudarna ska bli roligt. Vi ska luncha och shoppa lite. Jag har ett Wii Active, USB minne och kanske ett klädesplagg på min lista!

Idag hamnade stegräknaren bara på 5256 steg och 3.78 km


Nu ska det tränas

Nu när man börjar vara i princip återställd efter förlossningen och inte har några krämpor när man rör sig så har jag inga undanflykter längre. Har ca 30 kg som ska bort och kampen började om igen idag!
Igår gick jag och Amanda till Norrvalla och tillbaka för att se Sunnanå spela! En riktigt bra match som inte alls var rättvis tycker ja! Ett stort TACK till Erika som fixa biljett till Amanda :-) Det uppskattades kan jag lova!
På vägen hem så mötte Chrille upp mig och vi gick och röstade som sig bör. Är inte alls så insatt men rösta bör man göra ändå tycker ja. Totalt blev det 7 km på stegräknaren igår.

Idag så när Leo hade fått sitt morgon mål vid 8 så begav jag och han oss upp på Solbacken för att hämta Ginza som varit hos mamma och pappa igen helgen då vi fick för oss att tvärt åka ner till Umeå i lördags! Liiite tokiga är vi :-) Chrille kom och hämtade oss uppe på Solbacken och vi gjorde en tväris på stan för att lämna tillbaka morsdagspresenten. Det var inte alls rakt hans namn o de kunde visst inte göra det rakare så vi fick pengarna tillbaka och så gick jag och beställde på Cityguld istället få se om de kan lyckas få hans namn rakt!

Väl hemma igen vid 12 tiden så åkte Chrille på jobbet. Tog oss en till prommis och rasta Simpan åt Magnus & Amanda och sedan kaffe hos svärmor. Kl 15 hade vi tid för vägning och mätning. "Lill" killen väger nu 4330 och är 57!! cm lång. Heeelt sjukt att han vuxit 4 cm på 5 veckor!! Men han ska ju bli större så! Det går bara sååå fort!

Även i planeringen på mitt nya liv så ska det uppdatera på bloggen mer än 1 gg/vecka. Ska verkligen försöka med även de! :-)

Idag hamnade detta på stegräknaren :16543 steg 11.91 km:-)

Nu ska jag vänta på att Chrille kommer hem och fortsätta min övertalningen om att han ska köpa Wii Active :-)
Visst ser dte mega roligt ut: http://www.easportsactive.se/

Kram på er!


Min första morsdag!

Hade en mega mysig första morsdag igår :-) Åkte till mamma och pappa vid 11 tiden och var där med syster och Hans & Vanja. Vi spelade kubb och åt smörgåstårta och myste på. Sedan på aftonen åkte vi till Chrilles mamma och åt grillat där *MUMS*. Fick en super fin morsdagspresent av Leo och pappa Chrille. Har dock inte fått den än utan vi ska åka på stan och fixa den när Chrille har vilat klart. Det blir en sån där bricka med Leo på. Tycker de e sååå fina :-)

Annars så rullar det på som vanligt här. ÄLSKAR verkligen att vara mamma det är nog det bästa som hänt mig! Har fortfarande lite problems med ammningen men det finns ju ersättning så Leo är då nöjd och glad. Just nu har jag såriga bröstvårtor i sinne men försöker med allt för att de ska göra mindre ont. Så har ni något tips så är det hemskt välkommet just nu kan ja lova. Dock är det lite bättre idag än igår. Kunde mata han från båda brösten idag vilket jag inte gjorde igår så de är kanske på rätt håll. Ska dock till boden på onsdag så då ska jag få tag i lite mer ullfett då det inte finns alls att få tag i här i Skellefteå.

Iafton är det visning på huset i Stackgrönnan ska se om vi ska åka och titta på de få se om det är ngt att ha: http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/430230
Man blir då inte dummare av att titta i alla fall :-)

Idag har vi haft en riktigt mysdag jag och Leo. Tog en riktigt sovmorgon och har bara myst på här hemma. Chrille jobbar fm och kom hem vid 13 tiden och ska få sova en liten stund till innan jag väcker honom och vi ska åka in till stan och fixa lite saker. Imorgon kommer brudarna hit på lunch och det ska bli sååå kul. Åbban kunde vara med i morgon också och jag har inte träffar henne och lillen på säkert 3 veckor. Huvva vad tiden går. Han har säkert vuxit mega massor sedan jag såg han sist.

Nu ska det bytas lite blöja o matas lite sedan ska pappa väckas!

RSS 2.0