Shit vad tiden går!!!

Du är på dag 260 av 280. (92,9%).
Du är i vecka 38.
Du har gått 37 fulla veckor och 0 fulla dagar (v37+0).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Sön 19 apr 2009
Du har 20 dagar kvar till beräknad förlossning.



Känns som man varit gravid i all evighet och som man alltid kommer att vara det! Insåg idag att jag har 20!! 2 0 dagar kvar till beräknad förlossning! Det kan alltså ske när som helst! Men jag kommer säkert att gå över. Men tanken börjar vara liiite skrämmande nu att man snart ska ligga där på BB. Jag håller på att längta ihjäl mig för att se vad det är för en liten rackare som finns där inne. Undrar hur den kommer att se ut. Vem kommer den att vara mest lik? Är det en tjej eller kille? Inget spelar ngn som helst roll. Bara förlossningen går bra och att vi får en bebis som e frisk och mår bra. Den har mått alldeles utmärkt i magen och jag hoppas verkligen på att den gör det när vi äntligen får träffa den också!!


Längesedan sist

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev här! En liten sammanfattning av vad som hänt sedan sist:

Torsdag: Åkte upp till Boden för att hälsa på Johanna, Elvira och Ola. Vi hade en super mysig dag med en massa gott, en massa surr om allt mellan himmel och jord, mys med lilla Elvira och så avslutades dagen med mega god middag alá Ola. TACK älskade vänner för en super mysig dag! Kom hem vid 21 tiden till min älskade sambo som varit hemma med feber och fökylning och saknat mig hela dagen :-)

Fredag: Vaknade rätt så sliten efter gårdagens bilkörning. Chrille var piggare så vi hjälptes åt att röja lite. Sedan kom mamma och hämtade upp mig och vi var på Coop och storhandlade. Det behövdes verkligen! Fredag kvällen spenderades med film och mys :-)

Lördag: Vaknade vid 9 tiden och steg upp för att göra mig klar för en dag på stan med Malin, Malin å Emma.
De hämtade upp mig vid 11 tiden. Första anhalten var Waynes och lunch/fika. Där satt vi en bra stund och surrade. Sedan tog vi oss en shoppingrunda. Jag köpte nödvändiga saker så som amningsBH och ammningskoppar. Tänkte måste kanske börja med BB väskan då jag natten till lördag vaknade med lite småvärkar!
Kvällen spenderades hos lillasyster & Danne i Burträsk. Där vi fick kotletter i ugn till middag sedan fick killarna spela lite X-box å så avslutade vi kvällen med en film :-)

Söndag: Vaknade vid 9 och var grymt sugen på hotellfrukost hos mamma och pappa. Sagt och gjort så ringde vi och bjöd in oss själva haha. Det var sååå gott. Sedan så var kollade vi på babylakan hos morfars, blev bjuda på fika där. Spelade lite spel med mamma och pappa. Sedan så klippte jag håret på pappa, han blev sååå fin :-)
Söndagskvällen spenderades med att tvätta upp barnkläder och börja på BB väskan så smått. Sedan såg vi Patrik 1,5 den var riktigt bra.

Idag så blir det en lugn lugn dag. Har stökat på lite här hemma med tvätten och kommer att fortsätta med det. Sedan kommer kanske Mario Kart idag med posten!! wiiiie!! Tv spels tokig som jag e haha.

En dag på stan + hockey

Idag så var den stora dagen då bilen skulle rullas in på besiktningen och det gick SUPER!! Så då slipper man bry sig om det på 1 år  hihi.
Efter det var klart sååkte jag in till stan och mötte upp syster och Chrille och vi käkade lunch på Hotell Viktoria. Riktigt gott med goa våfflor :-)
Efter lunchen så gick jag och Chrille på stan (lillasyster var tvungen att jobba :-(. Tog kort till körkortet som måste förnyas då jag bytt efternamn, Chrille köpte sig en mjukisdress, sedan kollade vi lite skötväskor men hittade ingen som vi ville ha. Efter stan var klar åkte vi upp på Solbacken och införskaffade lite duschsaker på Rusta, Ben till ginza på Arken, Aik body + tutte till Bebisen på Intersport ETT MÅSTE hihi. Den e sååå söt och jag längtar tills man får användning för den.
Sedan avslutades Solbacken rundan på Barnens Hus. Sista anhalten för dagen var Coop för att handla lite middag.

Väl hemma så hade min sambo gått från förkyld till jätte jätte däckad så han lade sig och vila och somnade. Jag låg och såg teve ett tag men hamnade till slut som vanligt vid datorn. Dock tog jag mig i kragen och grädda våfflor och väckte sambon så vi kunde äta tillsammans. RIKTIGT MUMSIGT var de :-)

Nu ikväll har Johanna & Nordde varit här och vi har sett hocket. De for hem efter 3:e perioden och jag försöker hålla mig vaken för nu snart börjar 5:e perioden! Orkar man en till sån här kväll som mot LInköping?? JOO det gör man. Å hur det än går så är jag grymt nöjd och stolt över vårat älskade AIK.

Imorron är det Boden som gäller WIIIEE! Längtar såå efter våra älskade vänner!

Bilen på verkstad

Att äga bil är en stor frihet i många fall. Men inte när de går sönder *suck* Har besiktning i morron och har haft en ABS lampa som lyst. Min kära sambo trodde att det var fukt som gjorde att den lyste. Han tog sig an bilen igår, bytte olja, filter och skulle kolla varför ABS lampan inte slutade lysa. Det slutade med att jag var tvungen att lämna in den på Skellefteå Bil idag för att de var tvunga att koppla upp den mot ngn dator och se vad som var fel. Felet var en givare bak så med ny givare, kollen och arbetet så blev man 2600:- fattigare *gråååter* Men, men det måste ju göras så den går igenom besiktningen i morron. Men med min otur kommer de väl att hitta ngt annat fel i morron som vi inte märkt. Ni får hålla tummarna. 12.10 rullar den in på besiktningen i morron!!

Efter jag varit där och lämnat bilen och fått veta hur mycket de skulle ha så lämnade jag bilen där och jag och Ginza tog oss en prommis hem. Fyy fasen så skitigt det är ute. Ginza var icket ren när vi kom hem. Blev att torka av henne men jag fick ändå inte bort allt grus som typ fastnat i pälsen så det blir nog att dammsuga sen ikväll då allt grus kommer att ligga överallt! Men det finns mycket positivt med våren också :-)

Ikväll ska ja jobba på Holken. Vi ska till Impuls i Byske med min tjejgrupp. Det kommer att bli kul att få hälsa på en annan gård så där. Kvällen kommer nog att gå grymt fort.

Imorron så är det löning YEAH!! Ska på en shoppingrunda med min sambo när han slutat jobba. Han har kortdag i morron så vi kommer att ha låångtid på oss :-) Men först ska bilen besiktas och lunch ska intas med världens bästa lillasyster :-)

Så nu har jag just betalat alla räkningar så de dras i natt. Gör alltide det dagen före så då vet man hur mycket man har kvar att leva för :-) Nu kom sambon hem så nu ska vi åka och hämta bilen

BYE BYE

Helgen som varit och Barnmorskebesök idag!

I lördag var det då 30 års fest för Chrilles syster Camilla. Vi åkte iväg ett gäng på 6 per på Boda Borg kl 12. Det var verkligen en hit. Födelsedagsbarnet stor trvides och vi andra också. Var där ända till kl 17. Sedan åkte vi på Viking och åt middag och sedan hem till jag och Chrille. Där gjorde vi oss i ordning för kvällen som bjöd på Lips, Wii och en massa skratt. Vi hade tänkt gå ut på krogen men det var som ingen som orkade det efter dagen på Boda Borg. Så vid 0.00 tiden kom Stefan för att hämta hem gänget till Burträsk

Igår så var det fika och tårta för Camilla hemma hos de i Burträsk. Riktigt trevlig det också :-) Efter vi varit där så stannade vi på kalas nummer två i Hjoggböle hos Micke & Karin där vi käkade kladdkaka och satt och surrade.
Kom hem just efter 21 och somnade väldigt fort för jag var grymt sliten efter helgen.

Inatt har jag inte sovit många knop. Somnade kl 22 men vaknade vid 1.00 tiden för att kissa. Blev hur pigg som helst och kunde inte somna om förrän typ 02.30. Sov till 03.50 då Chrilles arbetskompis ringde en signal för att hämta upp honom till jobbet. Dock var min sambo ledig idag vilket hans arbetskompis glömt och innan jag fick Chrille att vaknade till och ringa och påminna om att han var ledig så var ju jag pigg igen. Upp och kissa och sedan försöka somna om. Men då vaknde ngn i magen och tyckte att hålla mamma vaken is the shit :-) Somna om vid 05.00. Sov sedan till 07.00 innan det var dags för toabesök igen haha. Sedan somnade jag om och sov till kl 10. Men man blir ju verkligen inte sig lik när man inte får sova längrestunder. Men det är väl kroppens sätt att ställa in sig på vad som komma skall när bebisen kommer till världen :-)

Idagså har vi varit hos barnmorskan och allt fortsätter att se bra ut:
Blodtrycket låg på 120/88
Vikten: +6,5 kg
Hjärtljuden: 144-157
Sf måttet: 35 cm
Huvudet låg ner, har sjunkit lite och är ruckbart

Det börjar verkligen inte vara långt bort nu och jag håller på att längta ihjäl mig samtidigt som man börjar bli lite nervös också.

Nu ska jag lägga mig och vila så jag orkar med mötet ikväll

Bye Bye

Fredag

Städa städa varje fredag och så varje jul.. Det tycker ja e kul :-) Förmiddagen har gått åt till att städa och göra det fint. Chrille var ut på en långprommis med Ginza när han vaknade och sedan så hjälpter vi åt att städa. Vi har som en uppdelning nu när jag e gravid. Jag röjer undan, dammtorkar och skurar och han städar toan och dammsugar. Å vi är värsta bra teamet på de :-) Ginza e i löpen och hon e såå duktig på att städa upp efter sig. Det var inte många fläckar hon missat! Mattes lilla prinsessa!
Nu e allt klart i alla fall och det luktar Ajax och fräscht i hela lägenheten!

Hade varit inställd på att inte jobba på Holken ikväll då jag glömt skriva upp mig så det var redan personal så det räckte. Men då planerade jag in att åka och hälsa på Chrilles syster istället. Dock fick jag ett SMS nu i morse där de frågade om jag inte kunde tänka mig att jobba ikväll då Kim inte skulle hinna hem. Så det blir att jobba ändå snål som man e haha.

Ska åka in till stan vid 13 tiden och göra beställningen på mitt nya abonnemang direkt på Telia för då får jag telefonen på en gång hihi. Har ringt och avbokat den jag gjorde över telefonen. Jo, jag e liiite eggad och vill inte väbta typ 1 vecka på min nya telefon! Tänk vad små saker som kan göra en så glad vissa gånger.

Sedan i eftermiddag blir det nog att åka hem till mamma och pappa och mysa. De skulle bjuda på middag innan jag börjar jobba *MUMS*

BYE BYE

Torsdag och Hockey!!

Idag så var det ÄNTLIGEN Torsdag och dags för hockey igen! Ska bli kul att möta ngt nytt motstånd än de sista 7 matcherna :-) Det kommer att bli en lika spännande semifinal som kvartsfinal tror jag. Inget lag känns helt omöjligt för AIK att spöa just nu!

Idag så har vi varit på stan och gjort lite bankärenden. ´Jag har startat ett konto i samma bank som Chrille + fått tillgång till vårat Servicekonto. Lite lättare att ha samma bank nu när bebisen kommer. Sedan passade vi på att få lönelöfte också ifall vi hittar oss ett hus. Det räcker ju i 6 månader ett sånt lånelöfte så de kändes som lika bra att passa på när vi lix var där. Å de gick då bra de också :-)

Sedan gick vi förbi syster yster på jobbet och surrade ett tag innan vi åkte på Coop och köpte lite fika. Chrilles syster är i stan och skulle kanske komma förbi och fika.

Alldeles nyss blev jag spöad i Fia med Knuff av min älskade sambo. Vi var tvungen att spela 3 omgångar då det stod 1-1 efter de två första. Å nog lyckades han spöa mig nog! Men jag ska nog ta min revanch!!

Nu ska jag lägga mig och vila en stund och se lite teve så man orkar med hockeyn ikväll!

BYE BYE

En massa ärenden klara

Vaknade av ett sms kl 9. Trött och seg så låg jag kvar och drog mig ett bra tag innan jag insåg att det går inte att sova bort hela dagen. Så vid 10 åkte jag på Coop och handla då det verkligen behövdes för kylen var i princip tom. Sedan hem med varorna och så hämta papper som Försäkringskassan skickat till mig.
Åkte i väg på X.:et och åt en Big till lunch. RIKTIGT mumsigt var det. Sedan iväg på kommunen och lämna papperen från F-kassan som de skulle fylla i om min lön från dom. Sedan tänkte jag åka på Elgiganten och kolla om en ny mobil. Men de har stängt för inventering. Blev så jag ringde Telia istället. Ändrade abonnemanget till ett billigare och band upp mig på de för jag ville så gärna ha med en mobil och det blev denna :


Å den har typ allt jag vill ha och så e den röd och snygg hihi :-) Så nu längtar jag tills den kommer!

Ska gå en lite prommis med Ginza nu och sedan bara vila och mysa ute i solen :-)

Långprommis

Just inkommen från en riktigt riktigt skön långprommis. Mamma och Pappa kom in till stan och gick runt Tjärn med oss. Trodde inte att jag skulle orka gå så långt ändå med tanke på att jag börjar ha rätt så ont. Men det gick faktiskt jätte bra. När jag gick som mest gick jag rundan på 45 min och idag på 1 timme och då var det ändå en massa is att akta sig för också så jag tycker ändå jag riktigt ovanligt fort för att vara höggravid :-)

Nu ska jag lägga mig och vila framför teven
BYE

Å AIK SKELLEFTE AIK

Vilken match. Det värsta jag ngnsin sett!! Men i 6:e!!! perioden så avgjordes det och det avgjordes med en riktig stänkare av Koskenkorva och just efter kl 23 igår kväll stod det klart. Allas vårt älskade Skellefteå AIK är i semifinal och det finns nog ingen i hela hockey Sverige som trodde att de skulle komma så här långt. Inte ens jag om jag ska vara ärligt.  Jag visste att chansen fanns där men vågade aldrig aldrig hoppas på de. Så än är hockeysäsongen INTE slut för 5 öre. På torsdag laddar vi om och vi får avnjuta ännu mer hockey.
Tror att många Skellefteå bor inkl jag vaknade med ett leende på läppara denna tisdagmorgon. Jag drömde att jag var en av spelarna i natt. Avgjorde i värsta matchen och hade vattenkrig med Renberg efter matchen haha. Man drömmer MYCKET konstigt när man e gravid

Idag lyser solen och jag med den! Vad denna dag har att vänta vet ja inte riktigt än. Chrille har då planer på att gräva fram våran altan så det smälter ngn gång där och sedan ta fram stolarna och dynorna så man kan sitta på de på framsidan och sola lite. Svägerskan kanske kommer in till stan idag eller på torsdag för att klippa sig o då tänkte jag hänga med henne en stund :-) Ikväll ska ja i alla fall på Holken och grilla korv med mina tjejor :-)

Bye Bye

Första lediga dagen!

Har just börjat :-) Vaknade vid 08.30 och låg och drog mig ett tag tills jag blev igång sparkad av ngn i magen som tyckte mamma skulle sluta sova. Har just ätit lite frukost och stökat på lite här hemma.
Idag ska jag nog inte göra många knop. Ska kanske åka upp och köpa lite hundmat till Ginza innan husse åker på jobbet sedan funderar jag på att se lite Gilmore Girls eller Desperate Housewives och bara må gott i soffan

Ikväll så kommer svärmor och Walter kanske förbi och ska uppvakta mig och äta lite tårta. Sedan kommer Magnus & Amanda och vi ska hejja fram vårt älskade AIK till seger borta mot LHC. Vill inte ens tänka tanken på vad som händer om vi vinner hihi

Ha en bra dag alla för det kommer jag att ha :-)


Näst sista dagen :-)

Idag är det då näst sista arbetsdagen på ett tag. Känner lite overkligt måste jag säga. Det kommer väl att kännas som att man ska vara ledig ngn vecka. Man har som inte förstått hur länge man kommer att vara borta. Förstår hur mycket man kommer att ha glömt när man kommer tillbaka. Jag vet ju hur det brukar vara bara efter 4 veckor semester haha. Jag kommer ju att måsta utbildas i allt igen hihi.

Igår var det hockey. Kvartsfinal nummer 4 och vilken match. Ett tok stabilt Skellefteå AIK vann på borta is mot LHC med 3-0 och hela schtaaan jublade nog igår. Men man ska inte ropa hej än. Det är en borta match till ikväll + hemma på lördag och mycket kan hända. Kommer nog att komma ett betydligt annat LHC till matchstart idag efter en halvhjärtad instats igår. Men spännande är det och små jobbigt för små nerverna. TACK Johanna & Nordde för sällskapet igår :-)

Jobbar till 17 idag sedan ska jag hem käka middag, stöka undan lite så det blir fint och sedan kommer Magnus och Amanda och vi ska se kvartsfinal nummer 5 hemma hos oss och hålla alla tummar vi ha att vi får se ett lika bra AIK som igår :-)

Nu måste jag nog jobba lite tror ja :-)
BYE BYE

Bm besök v. 35 (34+0)

Var hos BM i morse och det gick hyfsat. Blev ordinerad vila för mitt undertryck var lite högt så jag ska givetvis lyssna på henne och har bytt bort min jobbarkväll på Holken i morrn
Blodtrycket låg på 137/90
Blodvärdet: 130
Blodsockret: 4,7
Vikten: +5,5 kg
Hjärtljuden: 144-147
Sf måttet: 33 cm
Huvudet låg ner och rörligt

Idag så är det sista måndagen på jobbet!! Wiiiie sedan e det ledigt och vila som gäller. Har nog aldrig varit så här sugen på att bara vila :-)

Ikväll e det dags för kvartsfinal nummer 3 AIK-LHC! Denna gång hemma och vi håller tummarna att det går vägen ikväll

HEJJA AIK!

En seg vecka

Det har det vekrligen varit. Jobbade hela tisdagen först på mitt vanliga jobb och sedan i Kåge på Holken. Onsdag morgon vaknade jag och avr ovanligt trött. Orkade bara jobba till 11 sedan var det bara hem och slänga i kull sig. Lite feber och väldigt väldigt sliten. Var hemma även torsdag dock var jag betydligt piggare då.
Gården gick faktiskt förbi fort och kvällen spenderades på Holken och en riktigt riktigt mysig kväll varm choklad och ostmackor :-)

Idag tänkte jag sova ut. Men jag verkar numera ha en inbyggd väckrklocka som gör att varje helg så vaknar jag mellan 08.30-09.00 och det var inget undantag denna morgon. Låg kvar och såg lite teve sedan steg jag upp och åt frulle. Chrille gick ut på en långprommis med Lillan. Efter frullen blev jag som trött så jag lade mig igen och somnade en stund innan prommisgänget kom hem.
Till slut var jag tvungen att häva mig ur sängen då det var träning med Lillan på sågen i Ostvik. Gick riktigt riktigt bra. Efter den så åkte jag och handla lite snarr inför hockeyaftonen med mamma och pappa på Ica Maxi.

Nu är man nyduschad och peppad som fasen inför kvartsfinal nummer 2 HEJJA AIK!!

KRAM KRAM


Händelserik helg som vanligt

Så var även denna helg förbi och vi har hunnit med en hel del

Fredag: Jobbar till kl 17 sedan bjöd min söte sambo ut mig och mina föräldrar på god middag på Monaco. Sedan åkte vi hem till oss och surrade, åt godis och myste fram Lets dance. När de åkte hem vid 21.30 så slockande jag nästan direkt

Lördag: Vaknde vid 7 av att det var ngn som utförde karate i magen så det fick inte att sova :-) Dock lugnade denne ner sig så mamma fick sova till 8.30. Låg och drog mig ett tag tills jag insåg att det måste städas. Vaknade inte på den bästa sidan om man säger så . Sambon började med att hjälpa till sedan tjurnade han ihop då jag hade lite synpunkter på saker och ting. Slutade med att jag gjorde allt själv tjurig som jag e. När allt var klart så var jag så slut att jag inte orkar åka och träna lydnad som jag hade tänkt mig :-( Så det blev att vila resten av eftermiddagen. På aftonsidan åkte vi och käkade middag på Max och sedan var vi och såg Män som hatar kvinnor på bio med Magnus och Amanda. Den var riktigt riktigt bra. Jag trodde jag skulle bli besviken men icket. Efter bion så åkte vi hem till Magnus och Amanda och såg teve och satt och surrade till typ 0.00 sedan åkte vi hem och sov såå gott

Söndag: Vaknade innan kl 9 och låg och drog mig i sängen och såg lite på Vasaloppet. Sedan så ringde mamma och pappa och frågade om vi inte skulle följa med på kalas hos moster. Sagt och gjort så packade vi oss in i bilen och åkte hem till Ostvik. Där hade mamma och pappa gått igenom alla våra bebiskläder och lagt fram några riktigt fina som vi fick titta på :-) Sedan fikade vi hos moster och busade lite med kusinerna.
Afton och kvällen spenderades hos Chrilles syster där vi firade lille Kevin som fyllde 1 år i fredags. Tacos till middag och så glasstårta till efterrätt MUMS
Kom hem vid 21 tiden och slocknade som små ljus båda två efter en händelserik helg

Idag så har jag jobbat min näst sista måndag! :-) Kom hem vid 18 tiden och har sedan dess gjort middag, tagit hand om mina oriflame varor som kommit och delat upp till mina kunder :-) Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa min underbart braiga bok och sedan peppa för att kl 21.30 se lottdraningen till slutspelet:-)

Kram på er

RSS 2.0